Hur lägger jag till produktvarianter?

När du har en produkt som finns i flera olika varianter så som färg och storlek

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har en produkt som finns i flera olika varianter lägger du enkelt till dessa via den produkt du vill addera varianter till.

Tänk på att alla varianter måste ha unika artikel.nr

Gör så här:

1. Klicka på Produkter

2. Sök upp och gå in produkten som du vill ändra på

3. Scrolla ned till du hittar "Lägg till variant" och klicka på knappen

4. Ange de alternativen som ska finnas genom att:
    - Först ange valets/variantens namn i första rutan (ex: Färg)
    - Ange sedan valets/variantens alternativ i rutan till höger. Flera alternativ separeras med komma (,)
    - Har du fler val/varianter klickar du på lägg till variant och repeterar stegen ovan

Nedan har ni en bild på ett exempel på en produkt som finns i Färgerna lila, orange och i storlekarna S, M och L

5. När du känner dig nöjd med alternativen tycker du på Spara

6. Kundvalen har nu skapats och du kan nu uppdatera priser, lager osv och det bör se ut som nedan