Hur konfigurerar jag hur produkterna ska presenteras i kategorierna?
Hur konfigurerar jag hur produkterna ska presenteras i kategorierna?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att konfigurera hur produkterna visas bland kategorierna i ditt system, följ bara stegen nedan där vi går igenom processen.

1. Klicka på Kontrollcenter

2. Klicka på Filtrering i navigeringsfliken

3. Välj hur många produkter som ska visas per sida samt vad det ska vara för standardsortering.
    (Standardsorteringen är vad som ska vara standard att sortera på i en kategori, bild 2)

4. Klicka på Spara

5. Klart!