Hur hanterar jag produktfrågor?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Låt dina kunder ställa frågor om dina produkter direkt via produktsidan. Publicera relevanta frågor och öka din SEO relevans.

1. Klicka på Appar

2. Klicka på Installera i kolumnen för produktfrågor

3. Produktfrågor är nu aktiverat i din butik

4. När du har fått en produktfråga så kommer det att synas i vänstermenyn under kommunikation.
    För att svara på en produktfråga, klicka bara på Kommunikation > Produktfrågor i menyn

5. Klicka på kundens namn

6. I denna vyn så ser du frågan från kunden

7. Du ser kundens fråga i det gråa fältet och kan svara i rutan nedan

Tips: Du kan även anpassa frågan genom att klicka på Anpassningar

7. Välj om du vill publicera svaret

8. Välj om det ska skickas en mailnotis till kunden om att du har svarat

9. Klicka på Besvara

10. Ditt svar syns nu ute i butiken