Hur lägger jag till produktflöden?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Produktflöden används för att synca produkter till externa tjänster exempelvis Google shopping och Prisjakt. Använd de färdiga mallarna eller sätt upp ett eget produktflöde

1. Klicka på Produkter

2. Klicka på Produktflöde

3. Klicka på Nytt produktflöde

4. Skriv in namn, avgränsare och välj språk

5. Klicka på Spara

6. Klicka på Lägg till mappning

7. Sök i fält-rutan för att snabbt få fram raden som du är ute efter

8. Fälten som finns att välja på är:
Tips: Klicka på respektive rad för att ange ett önskat externt fältnamn

• Artikelnummer

• Leverantörens artikel.nr

• Produktnamn

• Slug

• Länk

• Produktbeskrivning

• Bildlänk

• Tillgänglighet (Google product feed)

• Tillgänglighet (Facebook product feed)

• Jämförspris (Med valuta. Ex: 150.00 SEK)

• Försäljningspris (Med valuta. Ex: 150.00 SEK)

• Försäljningspris (exkl.moms)

• Primär kategori id

• Primär kategori namn

• Varumärke

• EAN/GTIN

• Skick (Facebook product feed) - Alltid "new"

OBS. Du kan även lägga till filter för att utesluta eller för att enbart välja ett urval av produkter som ska finnas i ditt produktflöde

9. Klicka på Spara

10. Klart!

För att få fram flödeslänken till feeden som du har satt upp så klickar du bara på ikonen som finns efter flödeslänk. Då kopierar den länkadressen och den länken använder du sedan för att klistra in på respektive plattform.

För t.ex Facebooks commerce manager så klickar du på fliken "Använd en URL" och klistrar in din länk som du har kopierat från nyehandel