Kunder
Hur lägger jag till en kundgrupp?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Kundgrupp är ett val som kan hjälpa dig att välja ett annat pris för dina kunder utöver ordinarie pris. För att installera tjänsten i din butik gör du följande:

1. Klicka på Kunder

2. Leta upp "Kundgrupper" i navigeringslistan

3. Skapa en ny kundgrupp genom att klicka på "Ny kundgrupp"

4. Skriv i fältet vad kundgrupp ska kallas
    I detta exemplet så döper vi den till "Storkund"

5. Välj om du vill applicera en generell procentuell rabattsats på kundgruppen eller ej

6. Klicka på Spara

7. Klart!

För att skapa fler kundgrupper, vänligen följ stegen ovan från punkt 3

OBS. Om du vill applicera en kundgrupp på en kund, vänligen se denna artikeln: http://support.nyehandel.se/sv/articles/5962856-hur-applicerar-jag-en-kundgrupp-pa-en-kund