Prisnivå är ett val som kan hjälpa dig att erbjuda rabatterade priser baserat på antal enheter i din butik. För att installera tjänsten i din butik gör du följande:

1. Klicka på Produkter

2. Leta upp produkten i exponeringslistan som du vill ställa in en prisnivå på

3. Klicka in på produkten och scrolla ner till "Prisnivå"-rutan

4. Klicka på Lägg till nivå

5. I dropdownlistan i ruta 1 så kan du välja om det ska tillhöra en specifik kundgrupp eller om det ska vara generellt

6. I ruta 2 så väljer du vilken gräns av enheter som är den lägsta att välja för att få ett annat pris

7. I ruta 3 så fyller du i vilket försäljningspris som det ska vara för lägsta gränsen av enheter

8. Klicka på Spara

9. Klart!

Supporten finns alltid nära till hands på [email protected]

Hittade du svaret?