1. Klicka på Produkter

2. Klicka på Presentkort

3. För att skapa ett nytt presentkort till en kund så klickar du på "Skapa nytt" uppe till höger

4. Sök upp vilken kund som vill knyta an presentkortet till alt. skapa en ny kund

5. Skriv in vilket värde som presentkortet ska vara på och välj om det ska vara i SEK eller EUR.
    TIPS: Du kan tidsbegränsa presentkortet och det gör du genom att klicka på "Begränsa med giltighetstid"

5. Välj vilket datum som presentkortet ska begränsas till

6. Klicka på Spara. Ett mail skickas till kunden med presentkortet.

7. En ny kommer fram där du kan se att presentkortet är skapat, utnyttjandevyn samt vilket serienummer som presentkortet har fått.

TIPS: Du kan lägga till en anteckning på presentkortet om ni är fler administratörer som sköter om sidan. Skriv i den vita rutan och klicka på "Skicka".
OBS. Den interna anteckningen är inget som skickas ut till kunden.

Supporten finns alltid nära till hands på [email protected]

Hittade du svaret?