Kassan
Betalsätt
Hur lägger jag till SVEA Checkout?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att få ut ditt Merchant ID och din Checkout secret så måste ett avtal skrivas med SVEA och sen får du uppgifterna skickat till dig.

Detta gäller enbart nya kunder! Kunder som har använt SVEA Checkout innan har redan fått dessa uppgifterna.

1. Klicka på Kassan

2. Klicka på Hantera vid Hantera betalsätt

3. Välj vilket betalsätt du vill aktivera genom att klicka på Installera under respektive logga

1. För installation av Svea Checkout så behövs följande:

1. Fyll i ditt Merchant ID

2. Fyll i din Checkout secret

3. Klicka på Installera

Tips: Om du vill testa av din Svea Checkout så kan du sätta det i testläge genom att klicka på den vita knappen vid testläge (bild ovan)

När betalsättet ligger i testläge så kan du göra testbeställningar utan att det registreras av betalsättet.