Nylogistik
Hur lägger jag till fraktalternativ i Nylogistik?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ställ in dina olika fraktalternativ i Nylogistik för att underlätta vid pakethanteringen
Följ bara stegen nedan.

1. För att ställa in dina fraktalternativ, klicka på kugghjulet uppe till höger

2. Det finns fyra olika val att göra:
    Generella, Returer, Fraktalternativ och Integrationer.
    Nedan följer en förklaring på vad de olika inställningar är för något

Generella

Returer

Fraktalternativ

Integrationer

3. För att koppla på fraktsätt så väljer du först Integrationer

4. Klicka på Ny integration
    I rullgardinen för Speditör så väljer du vilken integration som du ska ha
    Glöm inte att klicka på Spara!

Gå sedan vidare

1. Klicka på Fraktalternativ

2. Klicka på Nytt fraktalternativ

3. I rullgardinslistan så väljer du ditt fraktsätt

4. Välj tjänst
I detta fallet så blir det manuell leverans

5. När du har ställt in allting som ska ställas in så är det bara att vänta på att en order läggs i din butik.

OBS! I vissa fraktalternativ så finns det möjlighet att välja på lite olika tilläggstjänster.

Ta kontakt med din speditör för att se över möjligheterna för tilläggstjänster.