Butik
Hur lägger jag till Google analytics (Universal)?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med Google analytics kan du spåra dina besökare och optimera din butik.

Med vår integration inkluderas även order-spårning (E-handelsspårning) vilket ger dig en ökad insikt i hur exempelvis dina annonser (Google ads) presterar.

Med Nyehandel kan du också ha spårning för varje enskild butik/kanal.

Gör så här

1. Skapa ett Google analytics (universal konto) om du inte redan har ett. (läs mer på google hur du gör)

2. Logga in på din administration på nyehandel

3. Gå till Butik

4. Klick på hantera den butik som du vill lägga in spårningen på

5. Skrolla ned till Mätning och spårning

6. Klistra in spårningsscriptet från Google

7. Klicka på Spara

8. Klart! Din butik kommer nu att spåras automatiskt och visas på Google analytics