Hur lägger jag till API-nycklar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I ditt system så kan du hantera API-nycklar och webhooks och därmed tillåta externa system visa och uppdatera din butik.

Läs om headless API i vår dokumentation

Följ de två stegen nedan där vi går igenom processen för hur man hanterar detta i ditt system.

1. Klicka på Kontrollcenter

2. Klicka på "API" i naveringslistan

3. Klicka på Hantera för antingen API-nycklar eller API Webhooks och följ stegen nedan

API-NYCKLAR
    För att api:et ska fungera behöver du x-identifier och en API-nyckel, båda uppgifterna skickas via mail när en nyckel har skapats

4. För hantering av API-nycklar, följ stegen nedan:

1. Klicka på Hantera

2. Klicka på Ny api-nyckel

3. Skriv in titel

4. Välj vilka fält som api:et ska hantera

5. Klicka på Spara

6. En popup-ruta med din nyckel/token kommer upp samt att du får den på mailen tillsammans med din x-identifier

7. Klicka på OK

8. Klart!

API WEBHOOKS

En webhook används för att notifiera ett annat system att något har uppdaterats i din butik

1. För hantering av API-webhooks, följ stegen nedan:

1. Klicka på Hantera

2. Klicka på Ny webhook

3. Skriv in titel, url och autentisering

4. Välj om webhooken ska hantera

1. Order godkänd

2. Order skickad

5. Klicka på Spara

2. Klart!