Hur lägger jag till en prisnivå på en produkt?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Prisnivå är ett val som kan hjälpa dig att erbjuda rabatterade priser baserat på antal enheter i din butik. För att installera tjänsten i din butik gör du följande:

1. Klicka på Produkter

2. Leta upp produkten i exponeringslistan som du vill ställa in en prisnivå på

3. Klicka in på produkten och scrolla ner till "Prisnivå"-rutan

4. Klicka på Lägg till nivå

5. I dropdownlistan i ruta 1 så kan du välja om det ska tillhöra en specifik kundgrupp eller om det ska vara generellt

6. I ruta 2 så väljer du vilken gräns av enheter som är den lägsta att välja för att få ett annat pris

7. I ruta 3 så fyller du i vilket försäljningspris som det ska vara för lägsta gränsen av enheter

8. Klicka på Spara

9. Klart!

TIPS. För att ångra ett fält, klicka bara på soptunnan efter varje rad.

För att se hur det ser ut på produkten så kan du klicka på Visa

Vill du skapa varianter av en produkt som har prisnivå på sig?

Följ stegen nedan.

1. Gå in på artikeln som har en prisnivå

2. Scrolla ner och klicka på Lägg till variant 2 ggr

1. Prisnivån kommer då att försvinna men var inte orolig!
      Kommer dina priser från ett externt system så kommer produkternas prisnivåer att synas igen när du valt artikeln i listan

3. Fyll i kundval (T.ex Färg, Storlek m.m.)

4. Fyll i alternativ (T.ex Blå, Small m.m.)

5. Tryck på Enter

6. Klicka på symbolen

7. Sök upp artikeln som produkten härstammar från och klicka på den

8. Vill du göra en variant av denna artikeln så klickar på Ja i dialogrutan

9. Varianterna har nu skapats och du kan fylla i information och knyta an bilder

10. Klicka på Spara