Hur hanterar jag språk på en produkt?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Flera språk kan läggas till i plattformen och då vill man ha korrekt information på produkterna som är relevant för språket.

För att hantera detta i din butik så gör du följande:

1. Klicka på Produkter

2. Sök upp vilken produkt som du vill lägga till information på

3. Klicka in på produkten

4. Klicka på flaggan uppe till höger och välj vilket språk du vill ändra på

5. Fyll i all information om produkten (Produktnamn, beskrivning osv.)

6. Klicka på Spara

7. Klart!

TIPS. För att ändra valuta på en produkt, vänligen se http://support.nyehandel.se/sv/articles/5963488-hur-andrar-jag-valuta-pa-en-produkt