Hur hanterar jag merförsäljning i kassan?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vid vissa tillfälle så kan det vara att man vill sälja en vara som man vill bli av med, som ska försvinna ur sortimentet eller har riktigt bra pris på.

Då kan man använda sig av merförsäljning i kassan för att öka chanserna att sälja varan. Följ stegen nedan där vi visar hur man hanterar detta.

1. Klicka på Appar

2. Klicka på Installera

3. Klicka på Ja i rutan med frågan om du vill installera "Merförsäljning i kassan"

4. Klicka på Hantera

5. Klicka på Skapa ny uppe till höger

6. Fyll i en titel (Titel visas i kassan)

7. Fyll i ett varukorgsvärde* (Relatera kundvagnsvärde till produkter 0 = obegränsat)
    * Ej obligatoriskt

8. Sätt en giltighetstid (Kampanj-start och kampanj-slut)

9. Klicka på Spara och lägg till produkter

För att lägga till produkter

1. Klicka på Lägg till produkter

2. Välj vilka produkter som ska inkluderas i merförsäljning i kassan genom att bocka i kryssrutan framför produkten

3. Klicka på Välj längst ner till höger

4. Produkterna som du har valt har applicerats på merförsäljning i kassan

5. Klicka på Spara

6. Klart!

7. För att se hur merförsäljning i kassan ser ut så kan du klicka på skärmsymbolen uppe till vänster

8. Lägg någonting i varukorgen och välj Till kassan

9. Produkterna som inkluderas i merförsäljning i kassan syns överst