Hur hanterar jag en paketartikel?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Följ stegen nedan där vi visar hur man hanterar paketartikel-funktionen, där du kan göra färdig paket av dina artiklar.

1. Klicka på Produkter

2. Klicka på Ny produkt uppe till höger

3. Fyll i ett produktnamn

I detta exemplet så döper vi denna till Klädpaket.

4. Ladda upp en bild genom att ladda upp den via filhanteraren eller hämta från URL

5. Fyll i ett försäljningspris för paketartikeln

6. Fyll i ett artikelnummer

7. Scrolla ner till artikeltyp

8. Under artikeltyp, välj paketartikel

9. En ny ruta kommer fram

10. Klicka på Lägg till produkter

11. Välj vilka produkter som ska inkluderas i paketartikeln genom att bocka i kryssrutan framför produkterna

12. Klicka på Välj längst ner till höger

13. Produkterna som du har valt har lagts till som paketartikel

14. Om det är fler än en av en artikel som ska ingå i paketet så ändrar du det i värdesrutorna

15. Klicka på Spara

16. Klart!

För att se hur paketartikeln ser ut så kan du klicka på Visa

Resultatet:

Du kan nu även göra paketartiklar av olika varianter och produkter

1. Under artikeltyp, välj paketartikel

2. Klicka på Lägg till variant

3. Sök upp vilken variant som du vill lägga till i paketet

4. Markera vilka varianter som du vill lägga till

5. Klicka på Välj längst ner till höger

6. Varianterna finns nu i paketet

7. Fyll i antal av varje produkt, om det är mer än 1 som ingår

8. Klicka på Spara

9. Klart!