Hur hanterar jag filtertaggarna?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ändra hur filterpresentationen ska visas, med färgväljare eller checkbox

Följ stegen nedan där vi går igenom hur man hanterar och ändrar detta.

1. Klicka på Kontrollcenter

2. Klicka på Filtrering i vänsternavigeringen

3. Klicka på Inställningar

4. Gå till rutan för filtertaggar

5. Klicka på Hantera filtertaggar
    INFO. Du kan stänga av produktfilter helt genom att välja Aktiv / Ej aktiv på knappen ovanför Hantera filtertaggar

6. Klicka på den filtertaggen som du vill hantera

I vårt exempel ändrar vi på filtertaggen för Färg

7. Här kan du ändra benämning och filtertyp

8. Klicka på Filtertyp för att välja mellan Checkbox och Färgväljare

9. Vid val av Färgväljare så dyker en cirkel upp vid varje filtertagg

10. Klicka på cirkeln för att välja färg till respektive färgval

11. Välj bland de färdiga färgerna som finns presenterade eller klicka på strecket längst ner för att komma åt så man kan fylla i RGB-värde, HSL-värde eller HEX-kod

12. Klicka på OK när du har valt din färg

13. Klicka på Spara!

14. Klart!

TIPS. I vyn så kan du även sortera bland färgerna genom att dra kolumnen dit du vill ha den

Du kan även skapa nya filtertaggar samt ta bort