Centralen
Hur hanterar jag min prenumeration?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Följ stegen nedan där vi visar hur man ändrar sin prenumeration, om man t.ex vill uppgradera paket.

TIPS. Eftersom vi inte har någon bindning- eller avtalstid så kan du välja att öka ditt paket när behovet faller på för att sedan sänka det igen.

1. Klicka på ditt butiksnamn nere till vänster

2. Klicka på Kontoinställningar

3. Scrolla ner till Hantera prenumeration

4. Klicka på Prenumeration

5. I denna vyn så ser du vilket paket som du har, och kan välja att ändra paket genom att klicka på det paket som du önskar och sen på knappen Byt paket

I denna vyn kan du även ladda ned dina fakturor
    Klicka på molnsymbolen så laddas en PDF ner på din dator