Hur relaterar jag manuellt produkter?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Styr hur många samt vilka relaterade produkter som ska visas vid en produkt. Antingen så låter du det ske automatiskt, eller så kan du nu manuellt styra dina relaterade produkter. Följ stegen nedan där vi visar hur man hanterar detta.

1. Klicka på Produkter

2. Leta upp produkten i produktlistan

3. Klicka in på produkten

4. Scrolla ner till Tillbehör | Relaterade produkter-rutan

5. Klicka på Relaterade produkter

6. Klicka på Relatera

7. Välj vilka produkter som ska relateras genom att bocka i kryssrutan framför produkterna

8. Klicka på Välj nere i högra hörnet

9. Produkterna som du valde har nu relaterats

10. Klicka på Spara

11. Klart!

12. För att se hur det ser ut på produkten så kan du klicka på Visa

Resultatet:

För att styra hur många relaterade produkter som ska synas så gör du följande.

1. Klicka på Layout

2. Klicka på Hantera

3. Klicka på Inställningar

4. Scrolla ner till Produkt och klicka in där

5. Skriv in hur många relaterade produkter som ska visas
    (Här kan du även skriva in hur många senast visade produkter som ska synas)