Hur lägger jag till Klaviyo?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Klaviyo är en kraftfull marknadsföringsplattform som hjälper ägare av e-handelsbutiker att leverera en mer personlig upplevelse för sina kunder.

Med Klaviyo kan du också skicka masskampanjer med sms och anpassa varje meddelande med kraftfull automatisering. Att hantera innehåll är enkelt och automatiserat. Klaviyo låter dig bygga flerkanalsupplevelser för dina kunder och hantera allt från en plattform.

För att lägga till eller hantera din integration till Klaviyo, följ stegen nedan.

1. Klicka på Appar

2. Klicka på Integrationer i navigeringsfliken

3. Klicka på Installera i kolumnen för Klaviyo

4. Fyll i din publika och privata API-nyckel för Klaviyo
    Uppgifterna nedan hittar du genom att logga in på ditt 'Klaviyo' konto och klickar på Settings > API keys.