Hur kan jag välja en automatisk exponeringslista för en kategori?
Hur kan jag välja en automatisk exponeringslista för en kategori?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan göra en custom kategorisida för att få den att se ut som du vill.

Följ bara stegen nedan där vi visar hur man hanterar detta

1. Klicka på Layout

2. Klicka på Hantera

3. Klicka på den kategori som du vill göra en custom kategorisida av
    (I vårt exempel så väljer vi Dukning & servering)

4. Klicka på Lägg till sektion ute i vyn till höger

5. Välj Exponeringslista

6. För att få bästsäljare i kategorin att synas, välj Toppsäljare (kategori) under Dynamisk exponeringslista

7. Fyll i en rubrik

8. Välj om Titeln ska vara centrerad eller ej och om det ska rotera automatiskt

9. Välj tid på fördröjning i rotationen

10. Välj hur många produkter som ska visas per slide

11. Klicka på Spara

12. Klart

För fler tips, följ denna guiden: Hur gör jag en custom kategorisida?