Kassan
Betalsätt
Hur lägger jag till Ledyer Checkout?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

1. Klicka på Kassan

2. Klicka på Hantera vid Hantera betalsätt

3. Klicka på Installera för Ledyer

4. För installation av Ledyer så behövs följande information

5. Ledyer ID och Ledyer secret hämtar du ut genom att logga in på ditt konto hos Ledyer, klicka på "Settings", öppna fliken "API credentials" och klicka på "Generate new".

6. Säkerhetsnivån är en inställning som du kan läsa mer om genom att klicka på knappen nedan

7. Det sista steget är att logga in på ditt konto hos Ledyer och klicka på "Settings", öppna fliken "Notifications" och klicka på "Add Endpoint", under fältet "Endpoint URL" fyller du i "https://dindoman.se/callbacks/checkout/ledyer/notifications"
    OBS: Byt ut "dindoman.se" mot din butiks domän.