Hur lägger jag in en chat-bot?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan lägga till en chatbot genom att lägga till det via html i kod-läget. Är du osäker på hur du gör så kan du skicka ett mail till [email protected] så hjälper vi gärna dig.

Följ bara stegen nedan för att lägga till en chat-bot i html.
⚠️ OBS ⚠️ Du ansvarar själv för eventuella fel som kan orsakas när du redigerar i detta verktyget

1. Klicka på Layout

2. Klicka på Hantera

3. Inne i layout-hanteraren så klickar du på </> uppe till höger i det gråa fältet

4. Klicka på Javascript

5. Klistra in din html-kod som du har fått från din chat-leverantör
    OBS. Enbart exempel på html-kod nedan