Hur ser jag trafikkälla?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med trafikkälla så kan du tydligt se om dina kunder kommer direkt till din webbplats eller om de hänvisas via olika försäljningskanaler. Genom att identifiera vilka kanaler som genererar mest försäljning får du en klar bild av vilka marknadsföringsstrategier som är mest effektiva och vilka som kan behöva förbättras. Detta ger dig möjlighet att fokusera dina resurser på de kanaler som ger bäst avkastning och därmed öka din försäljning.

Följ stegen nedan där vi visar var man hittar detta.

1. Klicka på Beställningar

2. Klicka dig in på en order

3. På högersidan så har vi adderat Trafikkälla där du kan se var kunden har kommit in från..