Nylogistik
Hur får jag ut nycklarna för DB Scenker?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att använda DB Schenker´s tjänster i nylogistik så krävs det att man plockar ut api-nycklar som sedan läggs in i nylogistik.

Följ stegen nedan för att hämta ut nycklarna.

1. Gå till https://forms.office.com/e/9yTbMwnnBiu eller klicka på "Shipment-API" i nylogistik

2. På första frågan ska du välja "Customer, to be shared to your developer" och sen fyller du i:

1. System developer - Company name: Nyehandel Sverige AB

2. System developer - E-mail address: [email protected]

3. Fyll sedan i informationen om ditt företag och följ resten av stegen

4. DB Schenker får nu dina uppgifter skickat till sig och kommer att gå igenom detta och skickar sedan ut ett mail med testuppgifter, där du ska testa att göra någon/några orders och skicka en bild på fraktetiketten tillbaka till DB Schenker.

OBS. När du har fått mailet från DB Schenker med testuppgifterna så var vänlig att kontakta oss då vi måste sätta nylogistik i testläge.

5. Vid genomförda och godkända tester så ska du få live-uppgifterna

6. Klart!

För att sätta upp resten av stegen med fraktsätt m.m. i nylogistik, vänligen klicka på länken för resterande guider: Guider i nylogistik