Hur hanterar jag kvar till fri frakt?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Nu kan dina kunder enkelt se hur mycket de behöver lägga till i varukorgen för att få fri frakt, både i varukorgen och i kassan.

När kunderna har lagt produkter i varukorgen så kommer de att se en tydlig indikator som visar hur mycket mer de behöver handla för att nå det belopp som krävs för fri frakt. I kassan kommer de också att ha samma information tillgänglig, så de kan se till att ha uppnått fri frakt innan beställningen slutförs.

Förhoppningsvis så skapar detta merförsäljning!

* Kräver att man erbjuder Fri frakt på något fraktalternativ

Följ stegen nedan för att installera detta.

1. Klicka på Appar

2. Klicka på Installera vid Visa kvar till fri frakt

3. Klicka på Ja i rutan som dyker upp om du vill installera Visa kvar till fri frakt

4. Klart!