Översikt
Hur ser jag konverteringshistorik?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

En funktion som kommer att ge dig ännu djupare insikter i din butik - Besök- och konverteringshistorik. Med denna funktion kan du nu följa och analysera dina besökares aktivitet i din butik, och det inkluderar en detaljerad uppdelning av besökare per kanal, inklusive Facebook, Instagram, direkttrafik och många fler.

Vår besök- och konverteringshistorik ger dig möjlighet att visualisera dina besökare i en tydlig och informativ graf. Du kan enkelt se hur många besökare du har fått från varje specifik kanal över en valfri tidsperiod. Detta är en ovärderlig insiktskälla som hjälper dig att förstå vilka marknadsföringskanaler som ger dig mest trafik och bäst resultat.

Följ bara stegen nedan

1. Klicka på Översikt

2. Klicka på Besökare [BETA]

3. I denna vyn så ser du antal besökare per dagar, var besökarna kommer ifrån samt konverteringsgrad

1. Du kan välja andra datum genom att klicka på kalendern