Hur hanterar jag produktsamlingar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du produkter som finns i flera olika utförande eller ingår i en serie då är denna helt perfekt att använda.

OBS. Har du en produktsida som skiljer sig från standard så måste en variabel läggas till i din HTML.
Säg till oss så hjälper vi dig, om du inte känner dig bekväm med att addera den själv.
Vill du addera den själv så är variabeln [#collections]

Följ bara stegen nedan där vi visar hur man hanterar detta.

1. Klicka på Produkter

2. Leta upp produkten i exponeringslistan

3. Klicka in på Produkten

4. Scrolla ner till Produktsamlingar

5. Klicka på Skapa ny samling

6. Skriv in en intern benämning och en titel (Titel visas på produktsidan)
    Exempel:

7. Klicka på Spara

8. Klicka på Hantera

9. Klicka på Lägg till produkter

10. Sök upp produkterna som du vill addera

Tips. Du kan bocka i flera produkter samtidigt genom att använda rutan framför produkten. En summering av hur många produkter som du har valt syns uppe till höger

11. Klicka på Välj nere till höger

12. Klicka på Spara