Rabatter
Hur skapar jag en rabattkod för fri frakt?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att hantera en rabattkod för fri frakt, följ bara stegen nedan där vi går igenom processen

1. Klicka på Rabatter

2. Klicka på Skapa rabatt

3. Skriv in ett namn på vad rabattkoden ska heta

Tips: Du kan också generera fram en rabattkod genom att klicka på generera

4. Välj Fri frakt under Typ

5. Välj om fri frakt-koden ska gälla för att fraktsätt eller ett specifikt fraktsätt

6. Välj om du vill att koden ska vara tidsbestämd

7. Vill du begränsa rabattkoden till antal gånger som den kan användas så klickar du på Aktiv och fyller i hur många den ska få användas

8. Välj om rabattkoden ska knytas till en specifik kundgrupp genom att klicka på Aktiv och sen välja kundgruppen i dropdown-listan

9. Vill du att rabattkoden ska begränsas till ett ordervärde så klickar du på Aktiv och fyller i vilket ordervärde som den ska gälla ifrån

10. Vill du tillåta rabatterade produkter i rabattkodens rabatt så klickar du på Aktiv

11. Klicka på Spara

12. Klart!