Hur aktiverar jag utökad spårning?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att ta del av utökad spårning (Enhanced Conversions) får du som användare en mer nyanserad bild av kundernas beteende, vilket gör det möjligt för er att fatta mer välgrundade beslut om era annonskampanjer.

Med förbättrade konverteringar använder Google Ads förstapartsdata från den globala webbplatstaggen (gtag.js) för att ge en mer omfattande förståelse av användarinteraktioner på en webbplats. Detta inkluderar insikter om dynamiska element som knappklick, sidrullning och andra engagemang på plats.

1. Klicka på Kontrollcenter

2. Klicka på Spårning i navigeringsfliken

3. Klicka på knappen för att aktivera spårning

4. Klart!