Hur lägger jag till Lipscore RealReviews?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lipscore-betygs- och recensionsprogram ger dig de största volymerna av kundfeedback på marknaden. I genomsnitt lämnar mer än 20 % av slutkunderna ett betyg och/eller recension med Lipscores integration, vilket ger dig som kund ovärderlig inblick i deras upplevelse av din tjänst och dina produkter.

OBS! Har du en custom produktsida så behöver du lägga till följande variabel om du vill att det ska visas på din sida: [#lipscore-rating] samt [#lipscore-list]

Vet du att du har en custom produktsida eller är osäker så ta kontakt med [email protected] så hjälper vi dig att lägga in det.

För att lägga till eller hantera din integration till Lipscore, följ stegen nedan.

1. Klicka på Appar

2. Klicka på Integrationer i navigeringsfliken

3. Klicka på Installera i kolumnen för Lipscore

4. Fyll i API key och Secret API Key

OBS! Uppgifterna nedan hittar du genom att logga in på ditt 'RealReviews' konto och klickar på Settings -> General -> API settings.