Hur hanterar jag Google Product Reviews?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har länge visat recensioner via strukturerade data i den organiska sökningen, men nu har vi även implementerat stöd för att visa dina recensioner via Google Ads. Öka din konvertering med en högre CTR.

OBS! Du måste även ansöka att bli godkänd Google Product Reviews via ditt merchant konto samt att det finns nedan krav:

• Minst 50 betyg för alla produkter.

• Minst 3 betyg per enskild produkt.

• Betygen måste vara autentiska och uppdaterade. Data bör uppdateras minst en gång i månaden men helst uppdateras som "realtidsdata" var 24:e timme.

Ansök till programmet här: Intresseformulär för produktomdömen

Följ stegen nedan för att installera detta:

1. Klicka på Appar

2. Klicka på Installera vid Google Product Reviews

3. Efter att du blivit godkänd så skickar du upp din länk/flöde i Merchant Center

Google Merchant Center

1. Klicka på Marknadsföring

2. Klicka på Produktrecensioner

3. Välj granska flöden

4. Klicka på + -tecknet

5. Klistra in din länk till product reviews
    (Länken hittar du under Appar > Hantera > Google Product Reviews)