Nylogistik
Hur plockar jag i batch för nylogistik?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan välja att plocka i batch om du vill gruppera ordrar. Är det t.ex 5 olika ordrar men kunderna har beställt samma vara så kommer detta att summeras i batchen. Välj om du vill plocka batchen via en telefon eller en surfplatta.

Du kan även ställa in antalet beställningar som du vill hantera åt gången.

1. Klicka på Inställningar i nylogistik

2. Klicka på Batch

3. Aktivera batch på switchen

4. Välj hur många ordrar som ska grupperas ihop (frivilligt)

5. Hämta din ip-adress
    OBS! Gäller enbart om du ska använda dig av snabbinloggning

6. Klicka på Spara

7. Klicka på texten inne i den röda rutan eller gå till batch.nylogistik.se

8. Har du valt snabbinloggning så fyll i ditt användarnamn eller klicka på Vanlig inloggning
    (Användarnamn skapas under Användare)

9. Du är nu inloggad i batch-funktionen

10. Välj om du vill skapa en batch med:

• Plocklista

• En traditionell vy med alla produkter i en lista
        I denna vyn så blir varje rad grönmarkerad när du klickar i bockrutan längst ut vid varje rad så att du tydligt ser hur många ordrar som du har plockat samt har kvar att plocka

• One-by-one

• En vy med stor bild på produkten och hur många som ska plockas
        I denna vyn har du även en "progress bar" längst upp så du ser hur många ordrar du har plockat samt har kvar att plocka

11. När batchen är slutförd så kan du göra på två sätt.
    Antingen så scannar du QR-koden (kräver en scanner med stöd för QR) eller så går du direkt in i nylogistik och klickar på Leverera batch som syns längst ner till vänster i orderlistan

12. Ange ditt användarnamn

13. Följ stegen för att leverera ut varje order

14. När batchen är slutförd så dyker det upp en ruta

Välj Ja om alla ordrar är klara och du vill slutföra batchen

15. Allting är nu klart!
    Bra jobbat! 👏