Layout (Temadesigner)
Hur installerar jag ett script från exempelvis Elfsight?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Elfsight.com är en sida för olika widgets som Instagram-flöde, countdown-timer, FAQ osv. Du väljer din widget för ändamålet och anpassar den så att den ser ut som du vill ha den och sen installerar du det i din butik.

Exempelkod:

OBS. Widgets från elfsight.com kostar. Se priser på https://elfsight.com/pricing/

Följ stegen nedan där vi visar hur man installerar scriptet.

1. Klicka på Layout

2. Klicka på Hantera

3. Klicka på Lägg till sektion under `Sektioner för startsidan`

4. Välj </> HTML sektion

5. Klistra in din kod

6. Klicka på Spara

7. Widgeten är nu installerad på din sida och du kan dra sektionen till önskad plats med pilarna

8. Klicka på Spara längst upp till höger för att uppdatera ditt tema