Alla samlingarAppar
Store connect
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att hantera flera butiker hos oss behöver ni använda Store Connect.

Store Connect kopplar samman försäljning och lagerhantering för alla dina butiker. När en order kommer in till någon av era butiker skickas den automatiskt till huvudbutiken för vidare hantering. Denna lösning gör det enkelt att effektivt hantera flera butiker och synkronisera all information i realtid.

1. Gå till Appar - Sök efter Store Connect - Installera - Hantera -Välj dina önskade inställningar

När ni har lagt upp en produkt kan ni välja att synka produkten till valda butiker, det gör man på följande:

Produkter - Välj produkt produkten du vill synka - Underbutiker - Synka produkt -Välj butiken/Butikerna du önskas att synka med.

Efter produkten blivit synkas så läggs den under "Utkast" på produktsidan.

För att göra produkten tillgänglig för kunder måste den ändras till "Aktiv"

När ni har följt denna guide kommer Store Connect att fungera för era butiker.