Hur ändrar jag lagerstatus på en variant?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ibland vill man ändra lagerstatus på specifika varianter och det gör man via lagerinställningar på varianten.

Gör så här:

1. Klicka på Produkter

2. Sök upp produkten som du vill ändra på

3. Scrolla ned till varianter för att ändra lagerstatus på den varianten du vill

4. Klicka på pennan

5. En ny vy öppnas upp

6. Välj lagerstatus näst längst ner

7. Klicka på Spara

8. Klart!

OBS. I denna vyn så kan du gå mellan de olika varianterna utan att behöva gå tillbaka. Klicka bara på varianterna ute i listan till vänster för att ändra vad du vill ändra på.

Du kan även sätta olika prisnivåer per variant. För att se vad prisnivåer innebär, vänligen se denna artikel: Prisnivå på en produkt

Glöm inte att klicka på Spara vid ändringar!