Hur ändrar jag mina generella mailinställningar och beställningspunkt för notifikation?
Hur ändrar jag mina generella mailinställningar och beställningspunkt för notifikation?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I stegen nedan så går vi igenom hur man ändrar sina generella mailinställningar.

1. Klicka på Kontrollcenter

2. Klicka på Mail i navigeringsfliken

3. Fyll i vilka adresser de olika fälten ska användas för

4. För att skicka lagernotifikationer när en beställningspunkt nås på en produkt, klicka på den vita knappen

5. Fyll i vilken e-postadress som lagernotifikationer ska skickas till

Exempel [email protected]