Hoppa till huvudinnehåll
Alla samlingarSystemuppdateringar
Plattformsuppdatering | juni -24
Plattformsuppdatering | juni -24
Uppdaterad igår
  • Nytt betalsätt - Qliro

  • Fortnox - Försäljningskonto

  • Intern lagernotering

  • Exportfiler skickas på mail

  • Diverse buggfixar och förbättringar

Nytt betalsätt - Qliro

Qliro erbjuder betallösningar för e-handlare, inklusive en komplett kassalösning som främjar tillväxt för både stora och små verksamheter. Fokus ligger på att skapa enastående kund- och handlarupplevelser.

Qliro Checkout förenklar betalningen i webbshoppar och har optimerats för att möta moderna handlares behov, med kunder som CAIA, Nelly och Lyko. Lösningen integreras med populära betalsätt och e-handelsplattformar, och möjliggör snabb kundidentifiering, flexibla leveransalternativ och up-sell. Detta skapar förutsättningar för ökad försäljning och nöjdare, återkommande kunder.

Läs mer om Qliro här

Fortnox - Försäljningskonto

Vi har nu förbättrat vår integration med Fortnox. Ni kan ställa in försäljningskonton för olika momsgrupper direkt i Nyehandel. När ni anger en momsgrupp för en produkt i Nyehandel skickas informationen automatiskt till Fortnox och bokförs på rätt försäljningskonto.

Mer information om hur du ändrar momsgrupper via Fortnox hittar du här

Intern lagernotering

Nu kan du ange en text i fältet "Lagernotering" när du redigerar ordrar i Nyehandel. Denna interna notering följer med och visas i Nylogistik under packningen, vilket förbättrar hanteringen och kommunikationen vid packningsprocessen.

Läs mer här

Exportfiler skickas på mail

Exportfiler för kunder och produkter skickas nu via e-post istället för att laddas ner direkt. När du begär en export av kund- eller produktdata genereras filen och skickas till den angivna e-postadressen.

Detta förändras för att förbättra stabiliteten och användarupplevelsen vid hantering av stora datamängder.

-Diverse buggfixar och förbättringar


Undrar du över något?
Supporten finns alltid nära till hands på [email protected]


Fick du svar på din fråga?