Hur skapar jag en ny kategori?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vid utökande eller ändringar i sitt sortiment så kanske Ni vill ändra produkter eller helt enkelt ta fram en ny kategori?
För att skapa eller lägga till en kategori så följ bara stegen nedan där vi går igenom processen.

1. Klicka på Produkter

2. Klicka på Kategorier

3. Klicka på Ny kategori

4. Fyll i vilket Namn som kategorin ska ha, och beskrivning om så önskas

5. Välj vilken underkategori som den du skapar ska tillhöra*
*Om det är en ny kategori som ska skapas så lämnas detta tomt
6. Klicka på Spara

7. Klart! Din kategori har lagts till.