Hur lägger jag till en integration till Zettle Lagerhantering?
Hur lägger jag till en integration till Zettle Lagerhantering?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan
  1. Navigera till "Integrationer" i din butiks adminpanel

2. Leta upp "Zettle - Lagerhantering" i listan på integrationer

3. Klicka på "Installera".

4. Du skickas nu vidare till Zettles inloggningssida. Logga in med dina inloggningsuppgifter från Zettle.

5. Ditt produktsortiment kommer nu automatiskt synkas från Zettle.

6. Om du manuellt vill göra en fullständig sync igen, klicka på "Hantera" och sedan "Inställningar" vid integrationen.

7. Klicka sedan på texten "Synkronisera alla produkter nu"
    (OBS: Nya produkter som importeras från Zettle är inaktiva så att du kan kontrollera produkten innan den publiceras i butiken.)