Kunder
Hur importerar jag mina kunder?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I vår e-handelslösning så kan du importera dina kunder från en CSV-fil på ett enkelt och effektivt sätt.

För att importera kunderna till ditt system, följ stegen nedan där vi går igenom processen.

1. Klicka på Kunder

2. Klicka på Import under Navigeringsfliken

3. Klicka på Importera

4. Ladda upp din csv-fil via formuläret som visas

5. Konfigurera inställningarna för importen

1. Om alternativet "Separata adresser för faktura och leverans" är aktiverat så kan du använda mappningsalternativen som innehåller "(leverans)". Om det inte är aktiverat så ignoreras de mappningsalternativen.

6. Mappa upp fälten från din importerade fil med fälten som finns tillgängliga i Nyehandel.

7. Klicka på Importera

8. Systemet kommer nu arbeta med att importera filen och du kommer få en notis när importen är klar.