Hur lägger jag till produktegenskaper?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Produktegenskaper är till för att på ett bra och informativt sätt strukturera dina beskrivningar med tydliga egenskaper. Specificera egenskaper på en produkt i tabellform och gör det enklare och snabbare med mallar.

Följ stegen nedan där vi visar hur man hanterar produktegenskaper.

1. Klicka på Appar

2. Klicka på Installera vid produktegenskaper

3. Klicka på Ja i rutan med frågan om du vill installera "Produktegenskaper"

4. Produktegenskaper är nu installerat

För att göra en egenskapsmall

1. Klicka på Produkter

2. Under Navigering så klickar du på Egenskapsmallar

3. Klicka på Ny egenskapsmall uppe till höger

4. Fyll i en titel

5. För beskrivning, klicka på Lägg till beskrivning

6. Fyll i egenskap

7. Klicka på Lägg till egenskap
    (⭐-markeringen är till för om du vill att egenskapen ska visas tydligt på produkten)

För att lägga till produktegenskaperna på en produkt

1. Klicka på Produkter

2. Sök upp din produkt

3. Scrolla ner till rutan Egenskaper

4. Välj om du vill applicera mall eller lägg till en sektion

(I detta fallet så är redan en mall skapad så vi väljer Applicera mall)

5. Välj vilken mall som du vill använda

6. Lägg till fler egenskaper om så önskas

7. Klicka på Spara

8. Klicka på Visa för att se var ⭐-markeringen har applicerats samt produktegenskaperna. Under fliken Specifikation så hittar du dina produktegenskaper