Hur skapar jag filtertaggar?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med filtertaggar kan dina besökare hitta din produkter snabbare. Du kan t.ex låta dina kunder filtrera på färger, storlek osv.

Följ stegen nedan där vi visar hur man hanterar filtertaggar.

1. Klicka på Produkter

2. Skapa en ny produkt eller gå in på en befintlig produkt

3. Scrolla ner till Filtertaggar-rutan

4. Fyll i dina filtertaggar. I vårt exempel så vill jag använda mig av färg och material och då fyller jag i nedanstående.

Färg_Vit
    Färg_Röd
    Färg_Guld
    Material_Porslin
    OBS. Du måste använda _ för annars fungerar inte taggningsfunktionen.
    Du kan t.ex inte bara skriva Färg Vit, Vit eller dylikt.

TIPS. När du fyller i dina filtertaggar så kan du använda dig av Enter-tangenten för att effektivisera processen

5. Klicka på Spara

6. Klart!

7. För att se hur filtrerfunktionen ser ut så kan du klicka på skärmsymbolen uppe till vänster

8. Klicka på den kategorin som produkten finns i som du har applicerat filtertaggar på

9. Om du har filterpresentationen vald som Vertikalt så kommer det att visas som bilden nedan

10. Om du däremot har filterpresentationen vald som Horisontellt så kommer det att visas som bilden nedan. Då får man aktivt klicka på Filtrera-knappen för att få fram valmöjligheterna för filter. En ruta swipear då in från vänster sida.

11. Klart!

För att hantera hur filterpresentationen ska visas, vänligen klicka på denna länken: Hur hanterar jag filterpresentationen?

För att styla upp dina filtertaggar med checkbox eller färgväljare, vänligen klicka på denna länken: Hur hanterar jag filtertaggarna?