Beställningar
Hur dellevererar jag en manuell order?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte har tillräckligt inne i lager av en produkt så kan du delleverera en order.

OBS! Att delleverera en manuell order fungerar för nuläget enbart med manuellt betalsätt.

Följ bara stegen nedan där vi visar hur man hanterar detta.

1. När du har klickat på Leverera på en manuell order så finns det möjlighet att göra en delleverans. Vill du göra det så klicka på delleverans

2. Fyll i vilken produkt som ska dellevereras

I vårt exempel så är produkten test-2 slut i lager och kommer att levereras vid ett senare tillfälle

3. Klicka på Leverera längst ner till höger när du är klar

4. Ett leveransmail skickas till kunden innehållande de varor som ska levereras

1. Inne på ordern så kan ni se att den är dellevererad

När den saknade produkten kommer in i lager och ska levereras så gör ni följande:

1. Klicka på Beställningar

2. Välj statusen Dellevererad

3. Leta upp ordern som ska behandlas

4. Klicka in på den och klicka på Leverera längst upp till höger

5. Klicka på Leverera längst ner till höger i popup-rutan

6. Klart! Kunden har nu fått det slutgiltiga leveransmailet med den sista produkten och orderstatusen har uppdaterats från "Dellevererad" till "Skickad"