Tips och trix
Checklista vid flytt av e-handel
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi har satt ihop en checklista som du är bra att titta igenom och genomföra när du ska flytta din e-handel.

1. Kontrollera redirects (produkter, kategorier och sidor)

2. Kontrollera att undersidor, så som köpvillkor, om oss osv. finns

3. Kontrollera startsidan så att det innehåll ni vill ha med finns med - annars lägg till

4. Kontrollera så betalsätten fungerar

5. Gör testbeställning / kontrollera flöde på beställningen

6. Ställ in eventuella feeds - Google, Facebook, Prisjakt med mera.

7. Om Nylogistik ska användas - Ladda ned, installera och konfigurera upp nylogistik (klicka på bilden för att komma till manualen för nylogistik)

8. Ställ ned TTL (Time to Live) på domänen (nyehandel kan hjälpa till med det)

9. Bestäm dag / tid för flytt

10. Gör dig allmänt bekväm med funktion och arbetsätt i nyehandel fram tills det är dags för flytt