Alla samlingarApparIntegrationer
Hur installerar jag Northmills kassa?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan enkelt koppla samman din e-handelsplattform med Northmill kassasystem. För ett optimalt flöde bygger det på att artiklar och lager hanteras av nyehandel. Nyehandel kommer sedan att plocka upp din försäljning i kassan i realtid och uppdatera lagersaldo.

För att installera Northmill behöver du ha ett API konto från Northmill. När du har det på plats kan du följa anvisningarna nedan.

Installera Northmill

1. Klicka på installera

2. Fyll i din API information

3. Gå till Northmill inställningar

4. Koppla momskonton till rätt moms i nyehandel och spara.

5. Klicka på mer -> Synka alla produkter.
    OBS. VIKTIGT att momskonto kopplats innan du synkar produkterna.

6. Klart. Du är nu sammankopplad med northmill och dina produkter ska nu finnas i ditt kassa-register. Lagersaldot kommer automatiskt att justeras i båda systemen oavsett om du gör ett inköp, får en webb-order eller skriver ut ett kassakvitto.