Hur gör jag en import?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I vår e-handelslösning så kan du importera dina produkter från en CSV-fil på ett enkelt och effektivt sätt. Det finns tre steg att importera produkter till din nya butik.

• Antingen via vårt importverktyg där du enkelt kan importera dina produkter med hjälp av en CSV-fil.

• Kommer du från Quickbutik så kan du använda dig av vår importmall, där du med vårt snabbverktyg enkelt importerar dina produkter.

• Kommer du från WooCommerce så kan du använda dig av vår importmall, där du med vårt snabbverktyg enkelt importerar dina produkter.

OBS. Filen måste vara med semikolon och UTF-8

För att importera produkterna till ditt system, följ bara stegen nedan där vi går igenom processen.

1. Klicka på Produkter

2. Klicka på Import under Navigeringsfliken

3. Välj vilket av alternativen som passar dig;

1. Manuell import

2. Importera från Quickbutik

3. Importera från WooCommerce

4. Klicka på Importera

5. Ladda upp din fil

6. Följ Steg 1

7. Välj om priserna ska importeras inklusive eller exklusive moms

8. Välj Språk (om annat än svenska)

9. Välj om det ska importeras generellt (alla kategorier och produkter) eller om den filen som du importerar ska tvingas till en specifik kategori enligt avsnitt 2 i denna artikeln: Hur exporterar jag?

10. Klicka på Nästa för att komma till Steg 2

11. Välj vad du vill uppdatera.
    Systemet försöker automatiskt att gissa rätt kolumn, var vänlig kontrollera att rätt kolumn i filen är relaterad till rätt kolumn i systemet.
    Ska det inte uppdateras något i en kolumn, välj då Uppdatera ej

12. Klicka på Nästa för att komma till Steg 3

13. Känner du dig helt klar så klickar du på Importera.
    Är det något som du känner att du kanske har missat eller behöver ändra så kommer du tillbaka i stegen genom att klicka på 2:an, 1:an eller på Tillbaka nere till höger

14. Klar! Så snart importen är klar kommer du få en notis om att importen har utförts korrekt