Hur lägger jag till en produkt?

1. Klicka på Produkter

2. Klicka på Ny produkt

3. Fyll i ett produktnamn

4. Fyll i en produktbeskrivning (Beskriv produkten så utförligt som möjligt)

1. Tips! Du kan även lägga till en sammanfattningstext (kort beskrivning) om produkten. Klicka på Lägg till sammanfattningstext

5. Lägg till bilder. Ladda upp din bilder genom att ladda upp den via filhanteraren eller hämta från URL

Tips! Du kan även lägga till youtube-videos på din produkt. Läs mer här: YouTube

6. Fyll i ett pris i försäljningspris (vad produkten ska kosta)

7. Fyll i ett jämförspris (Om du ska rabattera varan. Läs mer här: Jämförspris

8. Välj momsgrupp

9. Fyll i inköpspris (frivilligt)

10. Fyll i artikelnummer

11. Fyll i EAN/GTIN (frivilligt)

12. Välj artikeltyp

13. Välj enhet

14. Fyll i lagersaldo och övrig information om så önskas

Tips! För mer inställningar för lagret, klicka på Lagerinställningar

15. Klicka på Spara

16. Klart!

För att se hur det ser ut på produkten så kan du klicka på Visa

För att läsa mer om du hanterar produkter, lägger till i kategorier och dylikt - vänligen klicka här: Produkter