Nylogistik
Hur får jag ut sändningslistor i nylogistik?
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vissa transportörer kräver att man har sändningslistor som chauffören ska skriva under vid upphämtning av varor. Du kan nu ta fram detta på ett smidigt sätt i nylogistik.

För att få ut sändninglistor så måste du först se till att "Batch" är aktiv under Inställningar i nylogistik.

OBS! Du behöver inte använda dig av tjänsten Batch för att kunna skriva ut sändningslistor.

1. Gå till batch.nylogistik.se

2. Logga in med dina uppgifter
    Antingen via snabbinloggning (användarnamn) eller vanlig inloggning med mail och lösenord

3. Klicka på Sändningar i menyn uppe till vänster

4. Klicka på Sändningslista

5. Välj vilken leverantör i listan som du vill ta ut sändningslista för

6. Välj datum

7. Klicka på Skriv ut

8. Ett nytt fönster öppnar sig med en utskrivbar PDF

9. Klicka på Skriv ut-symbolen