Alla samlingarSystemuppdateringar
Plattformsuppdatering | Maj -24
Uppdaterad idag
  • Uppdaterad plockfunktion i Batch - packa i fack

• Inköpspris / Lagervärde

• Storleksguide

• Pausa en order i Nylogistik

• Ombyggd meny i mobil

• Diverse buggfixar och förbättringar

Uppdaterad plockfunktion i Batch - packa i fack

Ni kan nu plocka per order i batch och organisera er vagn i olika fack för smidigare hantering. I batchvyn ser ni vilket fack produkterna ska placeras i och vilket fack beställningen finns i när ni återvänder till datorn.

För att aktivera detta, gå till Nylogistik -> Inställningar -> Batch -> Typ av batch och välj "sortera per order".

Läs mer om hur ni plockar i batch här

Inköpspris / Lagervärde

Lagervärdet beräknas per styck baserat på inköpspriser. Exempel: Om en produkt köpts för 100 kr och 150 kr, med två enheter i lager, blir lagervärdet 125 kr per styck.

Du kan se lagervärdet genom att klicka på "Lagervärde" och justera det genom att dubbelklicka på titeln.

Läs mer om inköpspris/lagervärde här

Ny app - Storleksguide

Storleksguiden är nu tillgänglig för nedladdning under appar. Ni kan ladda upp en bild eller ange egna mått för produkterna, vilket ger era kunder en tydlig överblick över storleksmodellerna.

Mer information om appen finner du här

Ny funktion i nylogistik - Pausa en order

Den nya pausfunktionen i Nylogistik låter er tillfälligt stoppa en order, vilket är särskilt användbart när en produkt saknas i lager eller om ni behöver hantera andra tillfälliga fördröjningar.

Läs mer om hur Pausa en order fungerar här

-Ombyggd meny i mobilen

-Diverse buggfixar och förbättringar