Alla samlingarSystemuppdateringar
Plattformsuppdatering | September -24
Uppdaterad igår

• Uppdaterat API mot Klaviyo

• Inleveranser

• Anpassa kvittosidan

• Osynlig optimering

• Visning av variantprodukter & produktstatus

Uppdaterat API mot Klaviyo

I samband med uppdateringen har vi utökat funktionaliteten genom att skicka separata event för "Ordered Products". Detta gör det möjligt för er att skicka riktade nyhetsbrev till kunder som har köpt en specifik produkt. Tidigare skickades ordrar med alla rader, men nu har vi särskilt markerat "Ordered Products" för att underlätta detta.

Inleveranser

Vi har utvecklat en ny funktion under inköp som kallas Inleveranser. Med denna funktion kan du enkelt se vad som har levererats till ditt lager. Den gör det smidigt att följa upp leveranser via lagerloggen och inköp, vilket ger en bättre överblick och kontroll.

Läs mer här

Anpassa kvittosidan

Nu kan du anpassa din kvittosida direkt i Layouthanteraren. Du kan till exempel lägga till en uppmaning om recensioner eller ett tackmeddelande. Det finns också variabler som gör det möjligt att infoga ytterligare spårning eller annan relevant information.

Läs hur du gör här

Osynlig optimering

Vi har förbättrat plattformens prestanda genom att justera hur vi hanterar data. Genom att denormalisera datan har vi minskat belastningen på databasen genom färre och mer effektiva förfrågningar. Detta gör att applikationen hanterar färre modeller samtidigt i minnet, vilket resulterar i snabbare respons och ökad stabilitet.

Visning av variantprodukter & produktstatus

Nu kan ni enkelt ändra hur variantprodukter visas. Istället för att gå in på varje produkt för att välja presentationsalternativ, kan ni nu enkelt ställa in ett standardalternativ för alla varianter. Detta gör hanteringen av varianterna smidigare och mer effektiv.

Dessutom kan ni ange standardstatus för nya produkter, antingen som aktiva eller som utkast, vilket ytterligare förenklar processen vid tillägg av nya produkter.

Läs mer här

Mindre uppdateringar

• Enklare integration till nyhetsbrevsaktören Drip

• Justerat logik för visning av artikelstatus på paket

• UX och förtydligande av lagervärde och inköpspris

• Nytt API för produkter

• Buggfix StoreConnect

• Buggfix Qliro